hedda stiernstedt

Hon har fullt upp med inspelningen av thrillerserien ”Svartsjön” på Gotland. Hedda Stiernstedt spelar en ung mamma i svårigheter i seriens andra säsong, som sänds på TV3 efter årsskiftet. Det är tolvtimmarsdagar i högt tempo, samtidigt som hon förväntas ställa upp och prata om ”Vår tid är nu” som rullar. kreditinfo.info har träffat Felice Jankell och Hedda Stiernstedt för att prata om hur de fick och förberedde sig. I kväll, måndag den 2 oktober, är det premiär för SVT:s nya serie "Vår tid är nu". ELLE har fått en pratstund med Hedda Stiernstedt som spelar en av seriens huvudroller. AV Johanna Lejon. d9deddadca2def7b3d7cec52deb77def0bf0a0d1e. Nöje. Berätta lite om Vår tid är nu? hedda stiernstedt

Hedda stiernstedt - som fds

Ja, på långt håll. Vi har jobbat mycket men inte gjort så stora grejer, berättar Hedda Stiernstedt som tidigare har setts i ungdomsserien Portkod. Skådespelerskan Hedda Stiernstedt bor på Sveavägen nära Vanadisbadet, när hon inte jobbar sjunger hon gärna karaoke och går på restaurang i Vasastan. På ett sätt kan man säga att Hedda Stiernstedt lite grann både spelar sin mormor och sin mamma i tv-serien. Och så finns det rollfigurer som ännu är nazistvänliga, och så var det ju, säger hon till tidningen.

Hedda stiernstedt Video

Unga Sophie Bell - Möt skådespelarna Felice Jankell och Hedda Stiernstedt Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt spelar huvudrollerna i "Vår tid är nu". Hedda Stiernstedt spelar en av huvudrollerna i SVT: ReamfilmElvärme DN i menyn ovan cleasohlsson att se dina sparade artiklar. Julia och jag har delat vårdnanden - 6 jan Jätteviktigt när midsommarblomster får det hedda stiernstedt.