kändis tv

Vi vet att det är lite svårt att greppa, men schlagerdrottningen, Eurovision Song Contest-vinnaren och superstjärnan Carola Häggkvist fyller 50 år idag den 8 september. Carola är helt unik och verkligen one of a kind. Vi gillar henne och hon gillar oss. Kolla de här två exklusiva filmerna när KändisTV hänger. Se alla tv-program på temat kändisar i TV4 Play. Streama direkt i din mobil eller på din surfplatta. TV-serier och program när du vill! Medieprofilen Anitha Schulman får ett eget nöjesprogram på Aftonbladet TV och i Viafree. I ”Anitha” samtalar hon med kändisar kring deras engagemang i sociala medier. – Jag delar själv med mig av både vardag och fest i sociala medier. Det känns sjukt kul att göra ett program som är lika ”instafanatiskt”.

Kändis tv - vin

På presskonferensen där alla sommarpratarna i "Sommar i P1" presenterades idag så träffade vi en av våra favorittjejer - Linnéa Claeson. Du är tamejfan asgrym! Man kan inte annat än beundra Charlotte Perrelli — den hårdast arbetande artisten i Sverige. Upplagd av Kändis TV. Nu är det deras tur att säga sin åsikt om den nya säsongen. Vilket ja nu förstått bottnar i deras egna dåliga självkänsla. Den sätter sig bums.

Kändis tv - kommer dina

KändisTV kändisnyheter kändisnytt assholesonline sommarip1 sommarip1 assholesonline linneaclaeson. KändisTV kändisnyheter kändisnytt JustMarried simonskold lackberg. Tävlingen pågår till söndagen den 2 juli kl. Kändis TV · den 28 juni ·. Vilket ja nu förstått bottnar i deras egna dåliga självkänsla. Håller med dig Cissi. kändis tv

Kändis tv Video

ADDE & ANNA-LISA från Ex on the Beach