cafe saturnus

Café Saturnus, Stockholm. 2 gillar · 21 pratar om detta · 13 har varit här. Ett av stans bästa kaféer med Stockholms godaste och största bullar!. Saturnus är ett riktigt trevligt ställe bara ett par minuters promenad ifrån Stureplans kommers och hets. Här sitter du i en miljö som andas franska toner med mosaikgolv, trämöbler och med världens kanske största kanelbullar. Kvalité på allt. 63 recensioner av Café Saturnus "Kan säga igen- fantastisk go mat! Vi tog 2 varmrätter (se bilder) dricka, 2 mellanstora cappuccino och mandelkaka (läskigt gott) så blev det ca kr. Kanel - och kardemumma bullar är ett måste! Bästa och största.

Cafe saturnus Video

Evergeen - Saturnus

Cafe saturnus - sidan rder

Stockholm 7 vänner 45 recensioner foton. Vid lunchtid kan det vara bra att vara på plats innan 12 om man vill säkerställa sittplatser. Nu dags för brunch! Mina två favoritsaker med Café Saturnus är deras goda soppor framförallt Kantarellsoppan samt deras gigantiska bullar! Tar den här restaurangen emot bokningar? cafe saturnus

Cafe saturnus - spnnande

Modernt mys för alla som vill varva en chic frukost eller lunch med ett praktfullt bakverk. Omdömet skrevs oktober 31 Redigera Eriksbergsgatan 6 30 Stockholm Östermalm. Lite kul att variera sig från avslappnade Söder till detta kanske.. Om detta händer följer du instruktionerna för att aktivera Platstjänster för Safari. Vi kunde inte hitta en exakt plats. Riskbetyg baseras på externa kreditbedömare som UC och Creditsafe. Kanelbullarna är verkligen stora och man blue swede med fördel dela tällberg en när man är två. Det här är en typ av recention som jag måste skriva psyllium husk inte vill skriva. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Räntan sätts individuellt av varje sparare och anges som årsränta. Förutom sötsaker erbjuds bland annat sallad, omelett och varma mackor.