22 bullets

3 recensioner av filmen 22 Bullets ().»22 Bullets håller sig från det, även om det är en del våldsamma scener och några biljakt blir det inte för mycket mer än i en av slutscenerna när Charly kravlar bland taggtråd.«. 22 Bullets. Action från av Richard Berry och Luc Besson med Jean Reno och Gabriella Wright. Handling: Charly Matteï har pensionerat sig från sin tidigare kriminella karriär. De senaste tre åren har han levt ett lugnt liv tillsammans med sitt barn och hans fru. Men historien får en plötslig vändning när han en vintermorgon blir nedskjuten med 22 skott och lämnas för att dö i ett parkeringshus. Annons.

22 bullets Video

22 Bullets Official Trailer (2013) - Jean Reno

22 bullets - AFS

Men så en vintermorgon blir han attackerad, och lämnas till synes död med 22 kulor i kroppen. Thorne - Sömntuta Originaltitel: Kan inte hålla med om att den var rörig. Privata listor med filmen. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.

22 bullets - som

Action , Kriminalare , Thriller. Telefon 50 Mån-fre Lunchstängt Facebook Håll dig uppdaterad, följ oss på Facebook. Adlibris Bamba - Leksaker Discshop. Hon plågas av att mordet på hennes man, också han polis, aldrig klarats upp. 22 bullets Ända bra från unfaithful till slutet!! Medlemmar som äger filmen. Den lugna staden Originaltitel: Drama, Kriminalare, Thriller Film nr.: Men historien får en plötslig vändning när han en vintermorgon blir nedskjuten fotbolldirekt 22 skott och lämnas för att dö i ett parkeringshus. Till sin nackdel är väl filmen en aning rörig. La ville est tranquille.