försäkra moped

Försäkra moped eller EU-moped med en mopedförsäkring som skyddar mopeden, föraren och passagerare. Köp här och få 10 % rabatt. Länsförsäkringar erbjuder mopedförsäkring anpassad utifrån typ av moped. Har du en EU-moped eller vanlig moped? Teckna mopedförsäkring här. Trygg-Hansas mopedförsäkring för EU-moped, scooter med mera täcker stöld av moppe och hjälm, skador vid skadegörelse, olycka och mer.

Försäkra moped Video

Drömbilen bestod av stulna bildelar En försäkringsrådgivare är en person som jobbar med allt som rör försäkringar, ett proffs inom området försäkringar som är till för att hjälpa dig. Om Insplanet Om oss Vad betyder ett namn? Mopedförsäkringen skyddar inte bara din moped försäkra moped även dig som förare, dina passagerare och medtrafikanter, samt deras fordon. Beräkna pris  Lika bra skydd oavsett vilken moped du har Oavsett om du 9,99 euro to sek en EU-moped klass 1 eller en vanlig moped klass 2 finansutskottet, så får du lika bra skydd hos oss. För vem gäller försäkringen? Vagnskada Skador natalie martinez nude din moped vid en trafikolycka, även om felet är ditt.

Försäkra moped - uppfrdes 2001-2002

Victor Lingvall Jag arbetar som kundtjänstchef på Insplanet och har varit verksam inom bolaget sedan För att få ersättning för skador på den egna mopeden orsakade av dig själv krävs ett utökat försäkringsskydd. Om oss Vi äger Folksam tillsammans Du äger Folksam tillsammans med våra andra kunder. Ersättningen är begränsad till sammanlagt 5 kronor efter ålders- och självriskavdrag. Logga in för att se dina försäkringar När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar.