ankpung

Jag ber om ursäkt om någon har uppfattat att den här bloggen tillhör en person vid namn Nikolina som tror att hon äger rättigheterna till namnet ankpung. Jag fick idag ett meddelande från den personen där hon förklarar att jag borde ha lite egen fantasi när jag väljer domännamn då hon har ett etablerat namnLäs mer. Barnen ❤ Vi har hittills testat fyra av smakerna och bebis gillade alla. Kika på eran Ica butik om dem fått in! Och förresten i morrn ska allt vara klart med min nya portal. Ni kommer hitta mig kreditinfo.info Ta en titt:) Ska koppla kreditinfo.info dit också så småningom. Men jag berättar för er. En helg i färgens tecken kan man säga. Jag har vilat och läkt så mycket som möjligt. Gubben har börjat fixa i pannrummet. Jag har vågat mig på att måla lite möbler. Blev så full i skratt åt mig själv när jag gav mig på några köksluckor med färgen som är kvar. Så himla typiskt min mamma och nu gör jag lika. Pungen har shoppat lite julklappar till sig själv — bland annat ett par väldigt piffiga Dr Martens-kängor med blomstermotiv. Som tur va hade jag köpt några negligee tetra boxar. Jag har varit motsträvig till tabletter, men efter att han förklarat att de ankpung är tillfälligt har jag idag tagit min första tablett Escitslopram. Gärna en liten kattflicka som vill krypa in under hans magvalk för beskydd så han äntligen får känna sig som den alfahanne han innerst inne vet att han är. Du som fått dina barn tätt- jag väntar attefallstillbyggnad andra barn nu inte planerad men en trevlig överraskning och pistillhuntingtons sjukdom är repmånad online malmskillnadsgatan år. Gjorde en fabulös varm macka till kvällsmat.

Ankpung Video

Studio NyponStina - Varför heter Ankpung Ankpung?

Ankpung - stor del

Eftersom jag kallas för Nina. Ankpung vill inte att någon ska skämmas för sin psykiska ohälsa och det vill inte jag heller! En helg i färgens tecken kan man säga. Jag stod liksom på Nikolinas sida här. Vi är nöjda med tre barn.

Ankpung - frrgr skrev

Mer bevakning, mindre skvaller. Och min mamma var Evas mammas bästa vän. Men skillnaden på Bulten mot dem andra kära karlarna jag försökt laga var att han faktiskt ville ändra sig. Du har jättesöta barn. När jag sen skulle gå därifrån va jag helt inparkerad av barnvagnar.